Time to SELL – SUMMIT

Vânzarea nu este un talent, este o abilitate care se învață!

Pagina Marina Ionescu - Summit Time to SELL

Marina Ionescu >>> LINK

Prezentare Marina Ionescu

Marina Ionescu – Sunt business coach specializată în vânzări și în gestionarea echipelor de vânzători, fiind și autoare a cărții “Chinta Royală – Cum să-ți Motivezi Vânzătorii și să-i Transformi într-o Echipă De Vânzări Performantă”.

De peste 9 ani, ajut antreprenori, manageri și profesioniști să își crească vânzările. Ofer consultanță pentru antreprenori sau sprijin pentru rețele de vânzări, training pentru vânzători și antreprenorii care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de vânzări. Cu o vastă experiență în domeniu, am lucrat direct cu peste 868 de persoane pentru care vânzările reprezintă activitatea principală a business-ului sau a profesiei lor.

Am creat un model funcțional pentru a transforma persoanele interesate în clienți plătitori. Obiectivul meu principal este să sprijin cât mai mulți antreprenori în creșterea afacerii lor prin optimizarea vânzărilor și să le ofer stabilitate în venituri.

Pagina Florin Pasat - Summit Time to SELL

Florin Pasat >>> LINK

Prezentare Florin Pasat

Florin Păsat este trainer și speaker din 2001. Începând inițial cu training-uri de marketing, comunicare și management, Florin a fost prins de virusul „dezvoltării personale”. A constatat că funcţionează doar modele centrate pe „OM” şi s-a dedicat artei de a „crește oameni”. În anul 2012 a decis să combine experienţa de viață acumulată în procesul evoluției personale cu abilităţile de trainer şi speaker şi în acest fel a luat naştere proiectul „Atrage Abundenţa în viaţa Ta!” (www.atrageabundenta.ro, http://www.florinpasat.com ). De-a lungul timpului a vorbit în faţa a mai mult de 50.000 de persoane inspirându-le şi motivându-le să treacă la acțiune. A acumulat expertiză în peste 5000 de sesiuni de coaching unu-la-unu, și în multe alte mii de sesiuni de coaching oferite gratuit. Indiferent de vârstă, pregătire sau profesie participanții la seminarii şi traininguri au apreciat energia şi implicarea lui ca trainer şi „AHA!”-urile realizate ca urmare a discursului lui Florin. Abordarea unică a lui Florin a generat rezultate spectaculoase atât în afacerea personală, cât și în afacerile antreprenorilor cu care a lucrat. În 2015-2016 și-am crescut afacerea cu 500% și de atunci a continuat să crească până la începutul lui 2020. În martie 2020 a schimbat peste noapte modelul de business trecând de la off-line la on-line reușind să-și mențină afacerea și să o crească. 

Pagina Olivia Angelescu - Summit Time to SELL

Olivia Angelescu >>> LINK

Prezentare Olivia Angelescu

Acest material face parte din Summitul  “Time to SELL”. Înregistrările acestui program sunt disponibile nelimitat

Sunt consultant în modele de afaceri si campanii de marketing etic, cu traininguri și certificări internaționale (majoritatea în SUA) si lucrez cu clienți de pe 5 continente (firme mici si mijlocii). Am lucrat și cu antreprenori cu bugete de marketing de sute de mii de dolari, cat si cu antreprenori care plecau de la zero si am vazut foarte multe situatii diferite, in multe nise diferite. Articolele mele au aparut in unele din cele mai importante publicatii de afaceri si marketing din lume si au fost citite de milioane de antreprenori din toata lumea.

Pagina Mihaela Stroe - Summit Time to SELL

Mihaela Stroe >>> LINK

Prezentare Mihaela Stroe

Sunt doctor în sociologie, analist comportamental (profiler), coach, speaker, trainer, soție și mamă.

De la 25 de ani sunt antreprenor și am creat pe blogul meu (mihaelastroe.ro) o platformă educațională cu scopul de a “educa, inspira și motiva femeile care VOR să fie pe primul loc în viața lor.”

Am scris trei cărți “În Armonie cu Mine!”, “Fii pe primul loc în viața ta! Ghid practic de autocunoaștere”“Crește-ți de 10X Performanța Personală” și sunt creatoarea programului intensiv de coaching “Transformă-ți viața în 90 de zile! Focus pe performanță personală”.

Am o experiență de peste 21 de ani în domeniile:

– Comunicare nonverbală și detectarea minciunii/inselatoriei

– Dezvoltare personală și Coaching la nivel de identitate personală

– Schimbare atitudinală, optimizarea performanței personale și profesionale

Pagina Paul Ardeleanu - Summit Time to SELL

Paul Ardeleanu >>> LINK

Prezentare Paul Ardeleanu

Paul Ardeleanu – Fondator Marketing Deck (Agenția de Marketing Online premiată), Marketer cu bugete de +1 mil. euro, Creatorul Programului Algoritm și a Comunității Social Media România.

Pagina Adriana Roman - Summit Time to SELL

Adriana Roman >>> LINK

Prezentare Adriana Roman

Adriana Roman este fondator Brand Influence și autor Bookzone. Activează ca specialist în branding de peste 5 ani, mai exact în sfera creării de Identități de brand pentru antreprenori și companii. În cadrul BRAND Influence oferă coachilor, terapeuților, antreprenorilor sau experților în diferite domenii, suportul necesar pentru construirea unui brand cu o identitate vizuală reprezentativă și o structură de brand solidă, pentru o mai bună vizibilitate și încredere.

Pagina Dan Luca - Summit Time to SELL

Dan Luca >>> LINK

Prezentare Dan Luca

Dan Luca este expert în productivitate, creator de programe transformaționale și autor a 3 cărți best-seller pe Amazon la categoria Managamentul Timpului – 5AM Revolution, Productivity SuperHero, Dream Life Blueprint.

Cărțile au fost publicate și în România dar și în India și SE Asiei – unde în ultimii ani s-au vândut mai mult de 60,000 de exemplare.

În 2013, Dan a fondat Comunitatea 5AM în România, care a ajuns în prezent la mai mult de 10,000 de membri. Prin challenge-uri interactive în 5AM Club, Dan stimulează participanții să adopte sisteme sănătoase pentru viață și business.

Prin programele sale transformaționale, Dan a inspirat mai mult de 1,200 de antreprenori să își recâștige echilibrul și să își crească exponențial productivitatea.

Pagina Adrian Ienin - Summit Time to SELL

Adrian Ienin >>> LINK

Prezentare Adrian Ienin
Pagina Andrei Rosu - Summit Time to SELL

Andrei Rosu >>> LINK

Prezentare Andrei Rosu
Andrei Roșu –  Sportiv de anduranță, antreprenor social, scriitor și vorbitor inspirațional, organizator de evenimente caritabile și sportive, susținător de proiecte sociale, muzician, donator benevol de sânge.
Pagina Claudiu Ciudor - Summit Time to SELL

Claudiu Ciudor >>> LINK

Prezentare Claudiu Ciudor

Claudiu este un tânăr freelancer, specialist în marketing, pasionat de tot ce înseamnă copywriting și redactare de conținut. El ajută antreprenorii şi liber profesioniştii să se promoveze prin organic marketing, într-un mod mai inteligent şi accesibil. Claudiu a ajutat de-a lungul timpului peste 200 de antreprenori și freelanceri să își crească afacerea într-un mod sustenabil, prin servicii de marketing, consultanță, mentorat și cursuri în domeniu.

Din 2020 și până în prezent a activat în marketing, lucrând cu branduri cunoscute, dar și cu afaceri la început de drum, realizând din propria pasiune o activitate care să-l propulseze spre independența financiară. Astăzi ajută și alți oameni să atingă acest nivel, ajutându-i să-și monetizeze pasiunile și să construiască surse de venit pasiv.

Pagina Marina Ionescu - Summit Time to SELL

Marina Ionescu >>> LINK

Prezentare Marina Ionescu
Marina Ionescu – Sunt business coach specializată în vânzări și în gestionarea echipelor de vânzători, fiind și autoare a cărții “Chinta Royală – Cum să-ți Motivezi Vânzătorii și să-i Transformi într-o Echipă De Vânzări Performantă”.

De peste 9 ani, ajut antreprenori, manageri și profesioniști să își crească vânzările. Ofer consultanță pentru antreprenori sau sprijin pentru rețele de vânzări, training pentru vânzători și antreprenorii care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de vânzări. Cu o vastă experiență în domeniu, am lucrat direct cu peste 868 de persoane pentru care vânzările reprezintă activitatea principală a business-ului sau a profesiei lor.

Am creat un model funcțional pentru a transforma persoanele interesate în clienți plătitori. Obiectivul meu principal este să sprijin cât mai mulți antreprenori în creșterea afacerii lor prin optimizarea vânzărilor și să le ofer stabilitate în venituri.

Pagina Paul Melinte - Summit Time to SELL

Paul Melinte >>> LINK

Prezentare Paul Melinte

Pot să zic că sunt câte puțin din toate: autor, marketer, antreprenor, mentor, copywriter și autodidact.

Câteva lucruri cu care mă mândresc:

Am scris o carte care s-a vândut în +15.000 de exemplare și îmi place să zic că este o carte serioasă, cu un titlu mai puțin serios: „Lasă Vrăjeala”. Un titlu care și-a atins obiectivul de a-i inspira pe oameni să nu renunțe la visurile lor pentru că într-o zi acestea pot deveni realitate.

Am co-fondat Tikaboo, una din cele mai mari companii din domeniul educație românești (+6 milioane euro vânzări);

Am creat cursul Picasso Copywriting – probabil cel mai vândut curs de copywriting din România; Ajut prin intermediul agenției mele mai mulți top performeri din România să-și vândă produsele și serviciile mai bine.

Pagina Eleonora Ion - Summit Time to SELL

Eleonora Ion >>> LINK

Prezentare Eleonora Ion

Sunt licențiată în economie, auditor intern și extern ISO 9001, iar în 2015 am finalizat GM Masterclass, CBC. Ulterior am conceput și implementat strategii de dezvoltare pentru echipe și companii. Am colaborat atât cu echipe din țară, cât și din afara țării și am lucrat în peste 15 industrii. Pentru a susține progresul și optimizarea echipelor din companii, am pus bazele firmei Nora Business Consulting SRL, în cadrul căreia oferim:

  • suport în structurarea și organizarea companiilor; 
  • analize lunare la nivel 360 pentru companii;
  • traininguri și team-buildinguri adaptate atât echipelor, cât și obiectivelor firmelor;
  • planuri de carieră, bazate pe evaluări psihoaptitudinale.
Pagina Andreea Tudor - Summit Time to SELL

Andreea Tudor >>> LINK

Prezentare Andreea Tudor

Andreea Tudor este trainer de public speaking la Public speaking cu Andreea.

Andreea este un om vesel, optimist, cu zâmbetul pe buze, care face ca vorbitul în public să fie mai usor decât pare. Aplică jocuri și exerciții la cursurile de gestionarea emoțiilor, de dictie, de limbaj nonverbal, de structurarea discursurilor, captarea atenției și oriunde merge își lasă amprena prin naturalețea, prin vocea pe care o are.

Susține cursuri 1:1 și de grupe (de gestionarea emoțiilor, dicție, structurare discurs, limbaj nonvebal etc) îndeosebi pentru antreprenorii la început de drum, prin metoda pânzei de păianjen și multe tehnici specifice, scopul fiind acela de a putea susține discursuri fără temeri, cu entuziasm și bucurie. ♥️

Pagina Ioana Mircea - Summit Time to SELL

Ioana Mircea >>> LINK

Prezentare Ioana MIrcea

Ioana Mircea este Growth Strategist & Systemic Coach, și ajută antreprenorii să facă tranziția de la mentalitatea de angajat la cea de antreprenor, pentru creșterea exponențială a afacerii lor.

Practic îi susține să depășească convingerile limitative, setările mentale și tiparele de procrastinare care îi blochează în afacere, astfel încât să acționeze ca să-și atingă obiectivele și să obțină rezultate financiare. 

În ultimii 3 ani, a sprijinit sute de oameni să-și construiască mindset-ul potrivit și să-și dezvolte afacerea online. S-a specializat în a oferi coaching și mentorare, structură și metode pentru eliminarea blocajelor mentale și obținerea prosperității, cu ajutorul Legilor Universale. 

O vei auzi adesea vorbind despre frici și tipare limitative, reziliență și autoguvernare, valori și Legi Universale, dar și despre eficiență, managementul timpului și trezitul de la 5AM, ca să-ți duci business-ul la nivelul următor, într-un mod inspirat, fără să muncești dublu pentru bani. 

Misiunea ei e să ofere antreprenorilor din România unelte și sisteme pentru a deveni lideri care conduc cu claritate, intenție și autenticitate, în timp ce își păstrează echilibrul în valorile personale și în cele 7 arii ale vieții. 

Pagina Carmen Mihalca - Summit Time to SELL

Carmen Mihalca >>> LINK

Prezentare Carmen Mihalca

După un scurt flirt cu ideea de angajat Carmen Mihalca și-a făcut o relație pe termen lung antreprenoriatul.

La Touch Tech s-a specializat pe dezvoltare de site-uri și CRM-uri pentru agenții imobiliare, dar nu a uitat nici site-urile de prezentare, blogurile, platformele specializate sau magazinele online.

S-a educat și specializat pe măsură ce nevoile clienților se diversificau. Astfel că în cei peste 20 ani de activitate, pe lângă statutul de full stack web developer a adăugat și cel de specialist SEO tehnic și partener Google Ads pentru a ajuta antreprenorii să își crească imaginea afacerii în online. Ce o recomandă să vorbească și despre puterea comunităților online sunt comunitățile online nișate pe care le administrează.

Din 2010 administrează cel mai mare grup de Imobiliare Cluj pe facebook.

Din 2018 crește comunitatea Antreprenoare, din dorința de a ajuta femeile antreprenor să-și facă auzită vocea, să se cunoască, să își recomande produsele și serviciile, să colaboreze și să se educe reciproc.

În 8 martie 2020, chiar înainte de lockdown, a lansat antreprenoare.ro – platforma feminină de afaceri, deschisă pentru promovarea fiecărei femei antreprenor din România și din diaspora.

Platforma antreprenoare înglobează o mulțime de facilități gratuite: de la catalog de afaceri, la povești de antreprenoare, comunități online, cursuri, evenimente la discuții live cu antreprenori.

Pagina Liviu Pasat - Summit Time to SELL

Liviu Pasat >>> LINK

Prezentare Liviu Pasat

Liviu este antreprenor, business coach, autorul cărții ”Obiceiuri care fac toți banii” ( lansată in România si Anglia), speaker, creatorul evenimentelor “Trezește banii din viața ta”, cu participarea a peste 25.000 de participanți în evenimentele live în țara și străinătate. Livu are experiență de business de aproape 20 de ani în offline și online, cu mentori ca Dean Graziosi, Brendon Burchard, Aaron Fletcher, Frank Kern, Jeff Walker. Avand o metoda unica de marketing îi ghidează pe coachi, consultanți și autori să își monetizeze abilitățile și mesajul și să își ducă business-ul la următorul nivel în cadrul proiectului “LEVEL UP YOUR MESSAGE”.

Pagina Vali Ciocioi - Summit Time to SELL

Vali Ciocioi >>> LINK

Prezentare Vali Ciocioi

Vali Ciocioi, Trainer și Business Coach și-a dedicat jumătate din viață ghidând managerii și antreprenorii să își dezvolte echipele și abilitățile de leadership.

De fapt petrece cam 100 de zile pe an predând cursuri și programe de dezvoltare personală sau dezvoltarea echipelor din diverse industrii.

În cei 15 ani de director de vânzări și 8 ani de trainer/coach a facilitat peste 2300 de sesiuni de business coaching.

Pagina Adriana Radu - Summit Time to SELL

Adriana Radu >>> LINK

Prezentare Adriana Radu

Adriana Radu este pasionată de creșterea afacerilor femeilor soloprenor și cei 10 ani de antreprenoriat a sprijnit peste 400 de femei să facă pasul spre nivelul următor.

Are convingerea că afacerile de succes sunt cele în care fondatorul este aliniat cu el însuși. Modelul de afaceri pe care îl promovează este cel bazat pe comunitatea de fani, oamenii care merg dincolo de like-uri și inimioare și cumpără energia leaderului.