Ioana Mircea​ – Growth Strategist

Acest material face parte din Summitul  “Time to SELL”. Înregistrările acestui program sunt disponibile nelimitat

Ioana Mircea este Growth Strategist & Systemic Coach, și ajută antreprenorii să facă tranziția de la mentalitatea de angajat la cea de antreprenor, pentru creșterea exponențială a afacerii lor.

Practic îi susține să depășească convingerile limitative, setările mentale și tiparele de procrastinare care îi blochează în afacere, astfel încât să acționeze ca să-și atingă obiectivele și să obțină rezultate financiare. 

În ultimii 3 ani, a sprijinit sute de oameni să-și construiască mindset-ul potrivit și să-și dezvolte afacerea online. S-a specializat în a oferi coaching și mentorare, structură și metode pentru eliminarea blocajelor mentale și obținerea prosperității, cu ajutorul Legilor Universale. 

O vei auzi adesea vorbind despre frici și tipare limitative, reziliență și autoguvernare, valori și Legi Universale, dar și despre eficiență, managementul timpului și trezitul de la 5AM, ca să-ți duci business-ul la nivelul următor, într-un mod inspirat, fără să muncești dublu pentru bani. 

Misiunea ei e să ofere antreprenorilor din România unelte și sisteme pentru a deveni lideri care conduc cu claritate, intenție și autenticitate, în timp ce își păstrează echilibrul în valorile personale și în cele 7 arii ale vieții. 

Poți avea acces la toate înregistrările din Summitul “Time to SELL” la doar 240,00 Ron în loc de 490,00 Ron până la 20.04.2024