fbpx

Politica de Confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Prezenta POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE („POLITICA”) cuprinde o descriere și se referă la datele personale colectate pe site-ul aflat în proprietatea Marina Ionescu Training SRL, www.marinaionescu.net.

Responsabilul cu prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal: Marina Ionescu

Noi, societatea comercială Marina Ionescu Training SRL, cu sediul în Focșani, Str. Bucegi Nr 10 bl 16, Ap 82 , Județul Vrancea, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J39/532/2021, CIF 44243370, suntem Responsabilul cu prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal.

Aceasta POLITICĂ descrie tipurile de date personale colectate pentru utilizarea site-ului, precum și tipurile de date colectate prin formularele on-line completate de dvs.

Vă asigurăm că respectam cu strictețe confidențialitatea datele dvs. în calitate de utilizatori sau clienți existenți sau potențiali clienți, și ne angajăm să nu transmitem datele dumneavoastră personale către terți si să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse și pentru informări viitoare.

De asemenea declarăm că vom colecta datele dvs. numai dacă sunt furnizate voluntar.

CE DATE PERSONALE COLECTĂM

Date de contact: nume, prenume, email, număr de telefon, adresa de livrare (dacă se comandă un produs fizic).
Informații de logare și cont: include nume (username) și parolă.

Modalități de plată și datele cardului bancar. Colectarea de date cu caracter personal implică și formularele de plată online prezentate dumneavoastră atunci când efectuați o tranzacție e-Commerce pe unul din website-urile noastre care folosesc soluțiile Stripe. Completarea formularelor de plată online cu toate informațiile solicitate și marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal este necesară pentru achiziționarea serviciilor si produselor noastre.

Imagini, foto, video-uri, materiale audio: În virtutea interesului nostru legitim de a monetiza în cât mai multe feluri materialele produse de noi, vom comercializa suplimentar înregistrările cursurilor, webinariilor susținute de noi. Prin înscrierea la curs/webinar/program de training și, prin acceptarea prezentului set de termeni și condiții, participantul acceptă ca Marina Ionescu Training SRL poate utiliza fotografiile, materialele video sau audio create de personalul sau contractorii pe perioada cursurilor, fără să fie nevoie de solicitarea speciala a unui accept al participantului.

DE CE PRELUCRĂM ȘI CUM DATELE PERSONALE

Solicităm adresa de email pentru a-ți furniza informații despre produsele și serviciile noastre, despre promoții, despre evenimentele viitoare pe care le organizăm sau pentru a-ți comunica newsletter. De asemenea vom folosi adresa de email pentru a soluționa eventualele plângeri sau reclamații privind produsele/serviciile comandate.

Numele și prenumele sunt solicitate pentru adresare și contact.

Solicităm numărul de telefon pentru a-ți comunica detalii despre evenimentele la care te-ai încris, pentru a te contacta pentru detalii suplimentare livrării produsului, prestării serviciului sau pentru a-ți comunica oferte și promoții despre cursurile sau evenimentele noastre, dacă ai optat pentru acest lucru.

Username-ul și parola sunt colectate în scopul autentificării tale pe site, astfel încât să beneficiezi de serviciile și/sau produsele comandate.

Adresa este colectată de noi în scopul exclusiv al expedierii și facturării produselor/serviciilor comandate de către dumneavoastră. De asemenea vom folosi adresa pentru a soluționa eventualele plângeri sau reclamații privind produsele/serviciile comandate in vederea comunicarilor ce se vor efectua.

Informatiile privind platile sunt furnizate pentru efectuarea, procesarea și monitorizarea plății online.
www.marinaionescu.net nu vă va solicita niciodată codul pin, data expirării sau codul CVV2/CVC2 decât în formularul de plată. Nu trimiteți datele despre card prin email, telefonic sau prin alte formulare.

Imagini, foto, video-uri, materiale audio sunt colectate in scopul comercializarii acestora.

DE LA CINE ȘI CUM COLECTĂM DATELE PERSONALE

Colectăm datele personale de la dvs. prin folosirea unui formular web, unui formular electronic sau unui formular printat.

CARE ESTE TEMEIUL LEGAL DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE

Temeiul legal al prelucrării este:
– Consimțământul dvs.;
– Un contract la care sunteți deja parte;
– O cerere de ofertă făcută înainte de a achiziționa un program sau un serviciu;
– Interesul legitim.

CAT TIMP PRELUCRAM SI PASTRAM DATELE PERSONALE

Datele personale sunt prelucrate si stocate pana la indeplinirea scopului in care au fost prelucrate.
Datele dumneavoastra vor fi sterse in termen de 3 ani de la incetarea relatiilor cu  noi.
Daca legea impune un termen de pastrare a datelor dvs. (de ex. in cazul facturarii termenul prevazut este de 5 ani), datele vor fi pastrate pana la expirarea acelui termen.
Daca ne solicitati stergerea datelor, in  acord cu dreptul dvs. de a face o astfel de solicitare de stergere, vom proceda la stergerea datelor, cu exceptia situatiilor in care suntem obligati sa le pastram.

CUI TRANSFERĂM DATELE PERSONALE

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către Marina Ionescu Training SRL și sunt comunicate numai următorilor destinatari: partenerii contractuali, împuterniciți, procesatori de plăți sau firme de curierat (doar in situația livrărilor de produse sau materiale comandate).

De asemenea, în cazul în care se vor schimba asociații Marina Ionescu Training SRL, sau în caz de divizare, reorganizare, dizolvare, insolvență, este posibil sa transferam datele tale către noii deținători sau administratori/lichidatori.

Datele personale nu sunt transferate în țări din afara UE sau SEE, sau către organizații internaționale.
Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

CARE SUNT DREPTURILE DVS. REFERITOARE LA PROTECȚIA DATELOR

1. Dreptul la Informare;
2. Dreptul de acces la datele prelucrate:.
3. Dreptul de rectificarea datelor sau completarea acestora;
4.  Dreptul de ștergerea datelor;
5. Dreptul de restricționare datelor;
6. Dreptul de portabilitatea datelor;
7. Dreptul de opoziție cu privire la prelucrarea datelor: Dreptul dvs. de a obiecta la prelucrarea datelor dvs. personale în scopuri de marketing direct. Este un drept pe care îl aveți în orice moment.

Dacă vă procesăm datele dvs. personale în scopuri de marketing direct, inclusiv profilarea (în măsura în care este legată de un astfel de marketing direct), atunci trebuie să vă aducem la cunoștință, în mod explicit, acest drept, cel mai târziu la momentul primei comunicări cu dvs. și trebuie să vă prezentăm acest drept în mod clar și separat de orice altă informație.

Aveți dreptul de a ne cere o declaraţie despre datele cu caracter personal pe care le prelucrăm în legătură cu dumneavoastră, de a vă rectifica datele sau de a vă şterge informaţiile, de a vă retrage consimţământul dat cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sau de a vă scoate de pe listele noastre de mesaje
8. Procesul decizional automatizat: Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata (inclusiv crearea de profiluri), care produce efecte juridice;

ACCESUL MINORILOR

Conţinutul site-urilor si materialelor detinute de Marina Ionescu Training SRL nu este destinat minorilor, dar conţinutul său nu este vătămator pentru aceştia. Nu colectam informatii si date ale minorilor sub 16 ani.

MASURI DE SECURITATE

Securitatea datelor cu caracter personal este importantă pentru noi. Păstrăm măsuri adecvate de precauţie de ordin administrativ, tehnic şi fizic pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii accidentale, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, utilizării şi tuturor celorlalte forme legale de prelucrare a datelor cu caracter personal aflate în posesia noastră.
Marina Ionescu Training SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Acest site foloseste măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

Marina Ionescu Training SRL nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput si găzduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

Feedback

Noi oferim posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, întrebări și sugestii. Orice informație care este trimisă prin intermediul formularelor de contact va fi folosită ținând cont de dreptul la confidențialitate și la imagine al persoanelor.

MODIFICĂRI ALE POLITICII DE CONFIDEȚIALITATE

Dacă considerăm că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificăriîin această pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care le utilizăm. Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate vă rugăm să ne contactați la email: ionescu.marina.m@gmail.com.

Marina Ionescu Training SRL ia în serios aspectele legate de confidenţialitate şi intenţionează să rămână în prima linie în ceea ce priveşte politica de confidenţialitate şi protecţia datelor. Vom actualiza periodic politica de confidenţialitate şi vom afişa noutăţile pe această pagină.