Acest material face parte din Summitul  “Time to SELL”. Înregistrările acestui program sunt disponibile nelimitat

După un scurt flirt cu ideea de angajat Carmen Mihalca și-a făcut o relație pe termen lung antreprenoriatul.

La Touch Tech s-a specializat pe dezvoltare de site-uri și CRM-uri pentru agenții imobiliare, dar nu a uitat nici site-urile de prezentare, blogurile, platformele specializate sau magazinele online.

S-a educat și specializat pe măsură ce nevoile clienților se diversificau. Astfel că în cei peste 20 ani de activitate, pe lângă statutul de full stack web developer a adăugat și cel de specialist SEO tehnic și partener Google Ads pentru a ajuta antreprenorii să își crească imaginea afacerii în online. Ce o recomandă să vorbească și despre puterea comunităților online sunt comunitățile online nișate pe care le administrează.

Din 2010 administrează cel mai mare grup de Imobiliare Cluj pe facebook.

Din 2018 crește comunitatea Antreprenoare, din dorința de a ajuta femeile antreprenor să-și facă auzită vocea, să se cunoască, să își recomande produsele și serviciile, să colaboreze și să se educe reciproc.

În 8 martie 2020, chiar înainte de lockdown, a lansat antreprenoare.ro – platforma feminină de afaceri, deschisă pentru promovarea fiecărei femei antreprenor din România și din diaspora.

Platforma antreprenoare înglobează o mulțime de facilități gratuite: de la catalog de afaceri, la povești de antreprenoare, comunități online, cursuri, evenimente la discuții live cu antreprenori.

Poți avea acces la toate înregistrările din Summitul “Time to SELL” la doar 240,00 Ron în loc de 490,00 Ron până la 20.04.2024