Marina Ionescu- Transformă în vânzări orice conversație!

Acest material face parte din Summitul  “Time to SELL”. Înregistrările acestui program sunt disponibile nelimitat

Marina Ionescu – Sunt business coach specializată în vânzări și în gestionarea echipelor de vânzători, fiind și autoare a cărții “Chinta Royală – Cum să-ți Motivezi Vânzătorii și să-i Transformi într-o Echipă De Vânzări Performantă”.

De peste 9 ani, ajut antreprenori, manageri și profesioniști să își crească vânzările. Ofer consultanță pentru antreprenori sau sprijin pentru rețele de vânzări, training pentru vânzători și antreprenorii care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de vânzări. Cu o vastă experiență în domeniu, am lucrat direct cu peste 868 de persoane pentru care vânzările reprezintă activitatea principală a business-ului sau a profesiei lor.

Am creat un model funcțional pentru a transforma persoanele interesate în clienți plătitori. Obiectivul meu principal este să sprijin cât mai mulți antreprenori în creșterea afacerii lor prin optimizarea vânzărilor și să le ofer stabilitate în venituri.

Poți avea acces la toate înregistrările din Summitul “Time to SELL” la doar 240,00 Ron în loc de 490,00 Ron până la 20.04.2024