Time to SELL – SUMMIT

17 – 19 Aprilie 2024

FELICITĂRI!

   Ești cu un pas mai aproape de a avea vânzările pe care ți le dorești!

ATENȚIE!

E important să știi că toate întâlnirile vor avea loc într-un grup închis de Facebook, iar pentru a putea primi toate informațiile, este bine să fii înscris în acest grup.

Asigură-te că ești membru al grupului. Ai aici link-ul de acces ca să verifici:

Vrei să te asiguri că nu vei pierde nicio prezentare?

Dacă nu poți participa LIVE la toate sesiunile, dar îți dorești să urmărești Summitul cand ai timp, în ritmul tău, am o soluție pentru tine:

Un bilet VIP prin care ai acces nelimitat la înregistrările tuturor sesiunilor din 17-19 aprilie.

Summit Time to SELL – înregistrări
𝟗𝟖 𝐑𝐎𝐍 𝐢𝐧 𝐥𝐨𝐜 𝐝𝐞 𝟗𝟖 €.Primești ACUM la CEL MAI MIC PRET înregistrările Summitului 𝐓𝐢𝐦𝐞 𝐭𝐨 𝐒𝐄𝐋𝐋 𝐝𝐢𝐧 𝟏𝟕-𝟏𝟗 𝐀𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒.

În plus, mai primești ceva fain de tot!

Acces într-un grup de WhatsApp de Suport gestionat de mine unde vei primi susținere și răspunsuri la întrebările tale în timp real, chiar pe durata summitului.

Prioritate în a primi feedback în urma fiecăruiinterviu, astfel încât vei ști în timp real ce ai de făcut și ce poți îmbunătăți.

Acces la întalnirile LIVE unde vei putea pune întrebări direct invitaților la finalul fiecărei sesiuni.

Iată doar câteva motive pentru care merită să iei abonamentul VIP

Acces nelimitat la înregistrările sesiunilor acestui Summit

Fii sigur că nu îți scapă nici o informație prețioasă! Ai acces nelimitat la înregistrările tuturor sesiunilor din cadrul Summitului “Time to SELL”. Astfel, reiei ori de câte ori vrei conținutul interviurilor, pentru a procesa informațiile în ritmul tău și pentru a le integra mai ușor în activitatea ta.

Acces în grupul VIP (privat) de WhatsApp

Fii în conexiune directă cu o comunitate restrânsă de oameni care au decis să se dezvolte ca profesioniști și ca oameni. Să te înconjori de oameni cu obiective mărețe e unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru creșterea ta profesională și (implicit) financiară. În grup vei putea lega prietenii și vei putea chiar pune bazele unor parteneriate.

Răspunsuri și lămuriri de la organizatorul Summitului

Vreau să știi că eu mă voi asigura că la fiecare întrebare de-a ta, din timpul summitului, vei primi răspuns în timp real. E adevărat, timpul meu e limitat. Însă tu ai ocazia să afli tot ce te interesează de la mine, la un click distanță. Vei știi exact care sunt întâlnirile din fiecare zi a summitului, la ce ora și vei primi notificări înainte de fiecare LIVE ca să nu pierzi niciuna dintre întâlnirile de interes.